Transport & Logistics 2023 terug in Antwerpen!

high angle view on Cargo container terminal in Hamburg port

Transport & Logistics 2023 is back in Antwerpen, de maritieme stad bij uitstek. Samen met het nieuwe event Logistic & Industrial Build brengt deze vakbeurs op 17, 18 en 19 oktober de hele community samen uit de transport-, logistieke en vastgoedsector. Reserveer nu je stand! 

Vakbeurs Transport & Logistics zet logistiek Antwerpen in de kijker

Op Transport & Logistics 2023 in Antwerp Expo maak je niet alleen kennis met meer dan 300 andere exposanten. Op de vele paviljoenen kunnen bezoekers en standhouders in een relaxte sfeer van gedachten wisselen en businesskansen aftoetsen. Bekijk welke andere logistiek & transport & vastgoedbedrijven deelnemen, alsook het profiel van de beursbezoekers

Transport & Logistics Antwerp 2023 over de toekomst van logistiek

In onze economie zijn de logistiek, transport en vastgoed essentiële sectoren, die bovendien volop in ontwikkeling zijn. Drie dagen lang komen professionals samen om te netwerken en informatie en inspiratie op te pikken. Verwacht je aan een beproefd concept met focus op 3 kernwoorden: Digitaal, Duurzaam en Circulair. Een uniek moment dus om met jouw community te connecteren!

Bekijk de foto’s van Transport & Logistics Antwerpen 2021

Partners in duurzaam transport en duurzame logistiek

Heel wat trouwe partners zijn opnieuw van de partij om hun initiatieven in duurzaam transport en duurzame logistiek toe te lichten. Denk maar aan de Port of Antwerp-Bruges, Nort Sea Port, Transportmedia, Supply Chain Masters, VIL, PICS en vele anderen. Ook enkele nieuwe partners zijn enthousiast om van deze editie in oktober een succes te maken. Zo zijn ook Log!Ville en TLV (Transport en Logistiek Vlaanderen) aanwezig met aparte workshops en seminaries. 

Goed gevuld conferentieprogramma over trends in logistiek

Deze editie brengt 3 dagen lang  een sterk inhoudelijk programma met verschillende onderwerpen heet van de naald. Op de openingsdag staat het boeiende panelgesprek van KMOinsider weer op het programma. Verder zijn er seminaries en workshops rond diverse topics uit de logistieke, haven- en transportwereld. Want nog nooit waren de evoluties zo uitdagend als vandaag. Denk maar aan de gevolgen van de oorlog in Oekraïne, het chauffeurstekort en de energietransitie.

Co-locatie met Logistic & Industrial Build

Maar er is meer. Tijdens Transport & Logistics 2023 ontdek je de nieuwe Logistic & Industrial Build beurs. Tijdens deze ‘beurs in een beurs’ brengen we verschillende A-spelers en partners uit de logistieke vastgoedsector samen. Met andere woorden, je krijgt hier een commercieel klankbord voor de sterk groeiende logistieke en industriële vastgoedmarkt.

Logistic & industrial build header

Het uitgelezen moment om producten, diensten of oplossingen voor deze markt te tonen of te ontdekken. Transport & Logistics en Logistic & Industrial Build vinden gelijktijdig plaats en kunnen ook samen bezocht worden. Een unieke co-locatie in het transport-, logistieke en logistiek vastgoedlandschap.

Netwerken

Uiteraard zijn er de traditionele netwerkmomenten. Op de Job Day, georganiseerd in samenwerking met het belangrijkste Belgische jobplatform voor transport en logistiek TL Hub, ontmoetten aanwervende logistieke en transportbedrijven en logistiek talent elkaar in een ongedwongen sfeer.

Kom ook zeker langs op Trends Gazellen Award uitreiking & Galadiner samen met Transportmedia, de Maritieme Pint met ATC, de PoA/B netwerkdrink en de vele andere netwerkborrels bij onze exposanten.

Stand reserveren

Reserveer nu jouw stand op dit grootste community event in de Benelux voor transporteurs, distributeurs en de hele logistieke en vastgoedsector.